Kurser for større eller mindre grupper

Når du kommer tilbage fra en individuel uddannelse brænder du ofte for at begynde at udvikle og forandre.

Ofte er du ensom om det, for din gruppe har ikke foretaget den samme inspirerende faglige rejse som du. Resultatet bliver ofte modstand fra andre og den gamle hverdag indfinder sig hurtigt.

Mads tilrettelægger kurser og foredrag for grupper. Ved at hele gruppen arbejder med den samme problemstilling og egen udvikling faciliteret af Mads, øges engagementet, ejerskabet og viljen til forandring. Det skaber fælles sprog, fælles fokus og reelle forandringer og effektivitet i hverdagen, samtidig med at det sikres, at viden forankres i organisationen.

Alle forløb tager udgangspunkt i kundens behov og gennem en detaljeret planlægning sikres det, at I får nøjagtig de værktøjer, der efterspørges. Mads foretager altid forskningsbaserede effektevalueringer af alle længerevarende forløb, hvilket er din sikkerhed for, at kvaliteten er i top. Se evt. hvad tidligere kunder siger, klik her for at se, hvordan du booker et arrangement eller kontakt mig gerne for yderligere information.

Ønsker du mere personlig udvikling, tilbyder Mads coachingforløb koblet med forskellige testværktøjer, hvor din personlige profil og styrker kortlægges og en personlig udviklingsplan udarbejdes.

Kontakt Mads for at høre om dine/jeres muligheder.